Geräte und Zubehör
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 porties
Zutaten
-
glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)200 - 250 g
-
warm water voor het weken
-
teentjes knoflook70 g
-
olie40 g
-
zout (optional)½ tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
suiker35 g
-
sojasaus40 g
-
20 g witte wijnrijstwijn20 g
-
water700 g
-
rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd200 - 250 g
-
platte sperziebonen200 g
-
lente-uien in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
16 g
Brennwert
1832 kJ /
438 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
2.5 g
Kohlenhydrate
66 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Citroenslush
10 Min
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Heerlijke herfstdressing
Keine Bewertungen
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min