Geräte und Zubehör
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1000 kJ /
239 kcal
Eiweiß
6.1 g
Kohlenhydrate
48.1 g
Fett
3.8 g
Ballaststoffe
1.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min