Geräte und Zubehör
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
Zwarte olijvensaus
-
zwarte olijven, ontpit200 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes40 g
-
teentjes knoflook2
-
kappertjes uitgelekt40 g
-
citroensap10 g
-
extra vergine olijfolie70 g
-
zout2 snuifjes
Roomsoep van salade en gestoomde broccoli
-
80 g sjalotten, gehalveerduien gehalveerd80 g
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
broccoli in roosjes (5 cm)600 g
-
zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
aardappelen in stukken (3 cm)150 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
water600 g
-
veldsla200 g
-
room80 g
-
suiker1 snuifje
-
citroensap½ tl
-
Worcestersaus¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6 g
Brennwert
1192 kJ /
285 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoensoep
35 Min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min