Geräte und Zubehör
Vegan cheddar mac & cheese
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 3 Std.
6 porties
Zutaten
Veganistische cheddarkaas
-
water200 g
-
agar-agar in poeder10 g
-
rode paprika's zaadjes verwijderd, in stukken200 g
-
teentje knoflook1
-
kokosolie en iets meer om in te vetten30 g
-
tomatenpuree5 g
-
rauwe cashewnoten100 g
-
sojasaus15 g
-
voedingsgist20 g
-
gerookte paprikapoeder1 theelepel
-
uienpoeder1 eetlepel
-
ciderazijn15 g
-
gedroogde pepervlokken1 - 2 snuifjes
-
zout1 ½ theelepel
-
gemalen witte peper¼ theelepel
Macaroni met kaas
-
verse salieblaadjes4 - 5 takjes
-
olijfolie30 g
-
paneermeel30 g
-
water1200 g
-
zout1 theelepel
-
droge pasta, type macaroni320 g
-
olijfolie1 theelepel
-
uien gehalveerd120 g
-
verse rode peper ontpit, grof gehakt1
-
amandelmelk ongezoet130 g
-
gerookte paprikapoeder1 theelepel
-
currypoeder1 theelepel
-
zout naar eigen smaak½ - 1 theelepel
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1471.6 mg
Eiweiß
14.3 g
Brennwert
1955.6 kJ /
467.4 kcal
Fett
20.5 g
Ballaststoffe
7.7 g
gesättigte Fettsäuren
7.2 g
Kohlenhydrate
60 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Lasagne bolognese met verse pasta
35 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2 Std. 10 Min
Pruimenjam
55 Min