Geräte und Zubehör
Rucola taart
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
sinaasappel½
-
bloem en iets meer voor het werkblad150 g
-
halfgezouten boter75 g
-
water50 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
uien gehalveerd70 g
-
tomaten gepeld en ontpit400 g
-
vers laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
olijfolie10 g
-
mozzarella in dunne plakjes100 g
-
rucola50 g
-
gedroogde ham type Serrano6 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
14.8 g
Brennwert
1292 kJ /
309 kcal
Fett
17.8 g
Kohlenhydrate
22.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
No ratings
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
No ratings
Zoetzure dhal
No ratings
Chilli con carne
35 min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Veenbes & rode biet koekjes
2 h 40 min
Thaise burgers
35 min
Spinazie- en tomatenquiche
1 h 45 min
Chili non Carne
1 h
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 h
Tomaat en basilicum kip quiche
1 h
Focaccia met uien
1 h 30 min