Geräte und Zubehör
Rijst met rundvlees en broccoli
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
jasmijnrijst250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
rundvleesreepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken430 g
-
broccoliroosjes (± 2 cm)150 g
-
lichte sojasaus40 g
-
donkere sojasaus10 g
-
oestersaus50 g
-
bamboescheuten, uit blik in reepjes50 - 60 g
-
sesamolie5 g
-
gemalen gember1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper1 tl
-
lente-ui in plakjes (1 mm), als afwerking
-
gedroogde chilivlokken (optional) als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
5952.8 mg
Eiweiß
82.9 g
Brennwert
6615.8 kJ /
1581.2 kcal
Fett
40 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
221.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Chinese keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Japanse kip curry
55 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 Std. 10 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min