Geräte und Zubehör
Broccolisoep met volkoren croutons
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
teentje knoflook1
-
witte uien gehalveerd60 g
-
olijfolie30 g
-
broccoliroosjes500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
water450 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
gorgonzola verkruimeld, en iets meer in stukken om af te werken80 g
-
brood volkoren, geroosterd, in blokjes60 g
-
gemalen zwarte peper om op te dienen2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
362 mg
Eiweiß
10.3 g
Brennwert
1309.5 kJ /
313 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
10.8 g
Kohlenhydrate
18.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoensoep
35 Min
Broccolisoep
15 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min