Geräte und Zubehör
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
2 stuks
Zutaten
-
zonnebloemolie250 g
-
ei1
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
mosterd1 tl
-
ketchup20 g
-
citroen enkel het sap1
-
chilipoeder½ tl
-
verse koriander10 g
-
Chinese kool in stukken250 g
-
wortel in stukken150 g
-
rode radijsjes80 g
-
gerookte zalm in reepjes300 g
-
stokbrooden2
-
hazelnoten gehakt en naar believen om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Eiweiß
55 g
Brennwert
8452 kJ /
2020 kcal
Fett
168 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Pauzehapjes
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Curry-wortelbrood
1 Std. 5 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Loempia’s
55 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 Std. 45 Min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Roergebakken champignons
55 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min