Geräte und Zubehör
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
water600 g
-
teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)2
-
2 verse groene chilipepers, (ong. 6-8 cm lang), zaadlijsten verwijderdgemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
verse koriander50 g
-
100 g verse bladspinazie, grote grof gehakte bladerenverse babyspinazie100 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 tl
-
witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten600 g
-
aardappelen nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)400 g
-
gemalen kurkuma¼ tl
-
10 g maïsmeel (zetmeel)kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)4 tl
-
suiker1 tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak½ tl
-
citroensap2 tl
-
wortelen in schijfjes (1 cm dik)200 g
-
broccoliroosjes in stukken (3 cm)200 g
-
Griekse yoghurt250 g
-
verse koriander plus extra als garnituur
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
36 g
Brennwert
1830 kJ /
437 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
5.9 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Gestoomde rijst
25 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Antioxidantenboost
10 Min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min