Geräte und Zubehör
Souvlaki van kip en paprika met rijst
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 porties
Zutaten
Marinade
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes20 g
-
teentjes knoflook2
-
sojasaus100 g
-
honing50 g
-
geroosterde sesamolie (5-10 g), naar smaak1 - 2 tl
-
25 g hoisin-barbecuesausbarbecuesaus25 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
Kip en rijst
-
kippenborstfilets ontveld, in blokjes (2-3 cm)800 g
-
paprika (ong. 2 paprika's), in stukken (2-3 cm)400 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
zout½ tl
-
witte langkorrelige rijst300 g
-
water1000 g
-
maïsmeel (zetmeel) (20 g)2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
38 g
Brennwert
1708 kJ /
408 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
3.1 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Paëlla
50 min
Vegetarische pizza
Brak ocen
Pastasalade met kip
1 godz. 15 min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 godz. 30 min
Noedelsoep
35 min
Stracciatella drinkyoghurt
12 godz.
Mediterrane kippenpastei
50 min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 godz.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Warme aardappelen salade met de Peeler
Brak ocen
Kip met warme aardappelsalade
55 min