Geräte und Zubehör
Frangipanetaart
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
10 sneetjes
Zutaten
-
boter voor invetten bakvorm
-
bloem voor bebloemen bakvorm
-
kruimeldeeg1 dosis
-
amandelen150 g
-
suiker2 el
-
boter in stukken + naar believen150 g
-
eieren2
-
suiker130 g
-
bloem50 g
-
½ tl vanille-extracthuisgemaakte vanillesuiker1 tl
-
bakpoeder1 tl
-
abrikozenjam (of smaak naar keuze)250 g
-
amandelen (optional) in schilfers40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
10.2 g
Brennwert
2498 kJ /
597 kcal
Fett
34.1 g
Ballaststoffe
3.6 g
Kohlenhydrate
66.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rijstpudding
1 Std.
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Suikerglazuur
Keine Bewertungen
Zoet kruimeldeeg
1 Std. 50 Min
Kruimeldeeg
5 Min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Driekoningentaart met hazelnoten
Keine Bewertungen
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Appelcake
1 Std.
Chocoladecake
40 Min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min