Geräte und Zubehör
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 porties
Zutaten
-
60 g Edammer kaas, in stukkenGouda kaas in stukken60 g
-
spekblokjes60 g
-
kippenborstfilets ontbeend, ontveld en opengesneden tot een enkele platte steak800 - 850 g
-
sojasaus3 el
-
1 tl vleesbouillonpasta, huisgemaaktrundvleesextract (bv. Bovril, Maggi)1 tl
-
olijfolie40 g
-
uien in vier gesneden280 - 300 g
-
teentjes knoflook naar smaak2 - 3
-
zout1 snuifje
-
zoete aardappelen gepeld, in dikke schijfjes (4 cm)400 g
-
appels (bv. Granny Smith, Golden Delicious), klokhuis verwijderd, in vier gesneden500 g
-
kookappels (bv. Bramley, Reinette), gepeld, klokhuis verwijderd, in vier gesneden180 g
-
azijn liefst cider- of rijstazijn (zie tip)1 tl
-
currypoeder pikant of mild, naar smaak1 volle tl
-
water150 - 200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
59 g
Brennwert
2745 kJ /
656 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
7.3 g
Kohlenhydrate
50 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Keine Bewertungen
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Bloemkool met kaas
55 Min
Bechamelsaus
15 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Aardappelpuree
45 Min