Geräte und Zubehör
Runderragout met aardappelen
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
meel30 g
-
rundsvlees in blokjes ( ongeveer 2 cm)700 g
-
ui in stukken (3 cm)140 g
-
selder in stukken (3 cm)100 g
-
teentje knoflook½
-
gedroogd eekhoorntjesbrood 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt50 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
boter40 g
-
droge witte wijn100 g
-
tomatenpuree30 g
-
wortelen in schijfjes of in stukken (2 cm)200 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 takje
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l), huisgemaaktvleesbouillon huisgemaakt300 g
-
zout1 afgestreken tl
-
aardappelen in blokjes (ong. 2 cm)400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30.4 g
Brennwert
1259 kJ /
301 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
3.3 g
Kohlenhydrate
20.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min