Verwen uw moeder met al haar favoriete brunchgerechten op Moederdag

Het is bijna Moederdag en dit is de kans om aan de vrouwen in uw leven te laten zien hoeveel u om hen geeft.

Misschien hebt u de dag volgepland of misschien nodigt u alleen uw moeder, grootmoeder of vrouw uit, zodat ze een dagje heerlijk kan ontspannen. Hoe u Moederdag ook viert, een ontspannen brunch in eigen huis is een geweldige manier om de dag mee te beginnen!

De Brunch kan zo extravagant zijn als u zelf wilt en u kunt uw moeder verwennen met haar favoriete gerechten. Begin met een vers gemaakt sapje of smoothie in bed, zoals een van de energiedrankjes van Cookidoo®.

En tover vervolgens een heerlijke maaltijd op haar bord! Van vers gemaakte broodjes in de ochtend, tot luchtige pannenkoeken of heerlijke boterige gebakjes. Cookidoo® heeft het allemaal, waar u ook zin in hebt. Laat uw Thermomix® dus lekker het werk doen, zodat u zich volledig kunt richten op uw moeder.

Als u de tafel dekt voor de brunch, is het misschien een goed idee om wat verse bloemen op tafel te zetten en uw mooiste servies te gebruiken om dit dag extra bijzonder te maken. En het allerbelangrijkste, laat uw moeder niet helpen bij het opruimen!

Bent u op zoek naar een speciaal cadeau voor Moederdag?

Bloemen en chocolaatjes worden altijd op prijs gesteld, maar de tijd nemen om zelf iets te maken is een prachtige manier om te laten zien dat u om iemand geeft.

Dankzij uw Thermomix® is het heel eenvoudig om uw eigen eetbare cadeaus te maken. Maak alvast van tevoren een paar porties klaar en u bent niet alleen kaar voor Moederdag, maar ook voor komende verjaardagen en andere speciale gelegenheden. Als uw moeder dol is op de middagthee, kunt u alvast een portie zelfgemaakte jam klaarmaken voor op de gebakjes. Als ze van kaas houdt, smaakt een heerlijke chutney geweldig bij crackers met kaas (die u ook zelf kunt maken!). Doorzoek Cookidoo®en vind uw inspiratie voor zelfgemaakte cadeaus.

Doe uw cadeaus in schattige potten of doosjes en versier ze met linten en labels. En in plaats van een kaart te kopen in de winkel, schrijf zelf een brief of gedicht waarin u uitlegt hoeveel uw moeder voor u betekent en doe dit bij uw cadeau.

Elke speciale gelegenheid vraagt om een taart!

Verwen deze Moederdag uw moeder met wat schattige cupcakes, een klassiek biscuitgebak of als u vertrouwen hebt in uzelf, een adembenemende taart met meerdere lagen. Thermomix® maakt het eenvoudig om de meest indrukwekkende taarten op tafel te zetten.

U kunt poedersuiker maken in uw Thermomix®, vanille of sinaasappelschil toevoegen, en vervolgens cupcakes versieren met botercrèmeglazuur in prachtige pastelkleuren.

Ons Thermomix®-suikerglazuur droogt op tot een glossy afwerking en is perfect voor het decoreren van betoverende taarten of koekjes. Kleur het met voedselkleurstof en spuit er patronen en woorden op of schep het over de taart en zet het op tafel. Zoek op Cookidoo® naar recepten en meer.

Een Cookidoo®-lidmaatschap cadeau doen voor Moederdag.

Cookidoo®-lidmaatschap