Hou je klaar, laat je inspireren en koken maar!

TM6™ is voorzien van een volledig geïntegreerde Cookidoo®

Stel je voor dat je toegang hebt tot de grootste kookbibliotheek ter wereld op jouw kookapparaat, waar je het het meest nodig hebt. Het vinden van het juiste recept is eenvoudig omdat je kunt zoeken naar een specifiek gerecht of ingrediënt, of je kunt je laten inspireren door de suggesties van de redacteur. Stel je voor dat je een assistent hebt die je stap voor stap helpt bij het bereiden van een gerecht, zodat je je kunt richten op wat het belangrijkste voor je is. Een gerecht serveren was nog nooit zo intuïtief en eenvoudig.

Zo gaat koken met Thermomix®. Met de automatische verbindingen met een groeiende bibliotheek van recepten geeft TM6® je toegang tot heerlijke afbeeldingen en handige tips waarin je direct kunt bladeren op het grote scherm. Of je nu een gepassioneerde, creatieve kok bent of een beginner, je wordt bij elke stap geholpen, van “geen idee” tot “het eten is klaar!”

Nieuwe kookmethoden, nieuwe smaakprofielen

TM6™ zit vol met toekomstgerichte technologie om je te helpen bij nieuwe en bekroonde kooktechnieken, zoals sous-vide, langzaam koken en fermentatie. Bakken van uien en vlees brengt nieuwe smaakprofielen naar jouw Thermomix®-gebruik. En voor een lekker zoet nagerecht komt het maken van karamel en andere zoetigheden binnen handbereik, zelfs voor beginners. TM6® geeft plezier om nieuwe recepten uit te proberen en naar jouw eigen wens te koken.

Cookidoo® ingebouwd.

Cookidoo® helpt je bij het verkennen van nieuwe vaardigheden. Je kent Cookidoo® al als de maaltijdplanner die altijd bij je is, op je computer, tablet of smartphone. Nu is deze ook beschikbaar op jouw TM6™-scherm. Het is de nieuwe bijgewerkte Cookidoo®, met suggesties en tips van de redactie en krachtige zoekmogelijkheden. Of je nu spontaan kookt met de ingrediënten die je al hebt, of Cookidoo® gebruikt om alles te plannen van menu tot boodschappenlijst. Vanaf nu kun je elke dag nog lekkerder koken.

Dit betekent plezier in de keuken. Deel heerlijke gerechten die met kleine moeite gemaakt zijn en pas je aan aan de dieetwensen van jouw gasten.