Ontdek hier 4 gerechten die nog lekkerder zijn dankzij de opwarmmodus

Sommige gerechten smaken nog lekkerder de volgende dag, en andere zijn zo delicaat dat ze op de perfecte temperatuur moeten worden opgewarmd. Of het nu babyvoeding is of een hartig soepje, we geven u vier ideeën om het maximum uit de nieuwe TM6 opwarmmodus te halen.

1 - Een voedzaam en hartig soepje of stoofpotje

Hebt u ooit soep opgewarmd om tot de vaststelling te komen dat het midden nog koud was? Dankzij de nieuwe Thermomix® opwarmmodus worden vloeistoffen gelijkmatig opgewarmd tot de perfecte temperatuur. Groentenstoofpotje, chili of curry… sommige gerechten zijn de volgende dag nog lekkerder. Met de Thermomix® is gerechten verhitten en opwarmen een makkie.

2 - Een beker melk voor bedtijd

Wie houdt er van een geruststellende beker warme melk voor het slapengaan? U kan er zelfs chocolade, honing of kaneel aan toevoegen, zo wordt het nog lekkerder! Ook de kleintjes zijn er dol op en u hoeft zich niet langer zorgen te maken dat de melk te heet zal zijn.

3 - Babyvoeding

Warm de pap of soep van uw baby op de perfecte temperatuur op. Dankzij de TM6 opwarmmodus kunt u babyvoeding gelijkmatig opwarmen tot 37ºC. IJsblokjes gebruiken of wachten tot het voedsel afkoelt, is verleden tijd. U kan uw baby gewoon perfect opgewarmde hapjes geven.

4 - Bechamel-, bolognese- of tomatensaus

Improviseer een heerlijk hartige maaltijd door zelfgemaakte saus op te warmen. Warm één of meerdere sauzen op en laat iedereen zijn favoriet kiezen aan tafel.

Tips:

• De opwarmmodus werkt het beste voor vloeibare of romige voedingsmiddelen.
• U kunt de vlinder gebruiken om grotere hoeveelheden of dikkere consistenties, zoals bolognesesaus, tot de perfecte temperatuur te verhitten. Dit accessoire voorkomt ook dat etenswaren uit elkaar vallen bij het verhitten.

Haal inspiratie uit onze tips om het beste te maken van uw restjes

Alle artikels over restjes