Cookidoo® wordt nog beter!

Cookidoo® helpt je om je recepten sneller te vinden, met een krachtigere zoekfunctie, een vereenvoudigde navigatie en een nieuwe manier om je recepten te organiseren. Daarnaast werken we voortdurend aan het verbeteren van je ervaring elke keer dat je inlogt, zodat je telkens verrukkelijke ideeën blijft vinden. En het beste nieuws is dat het nog beter wordt. Lees hieronder meer over de meest recente updates:

Gloednieuwe receptenbeoordelingen. Help anderen door de recepten die je al hebt gemaakt te beoordelen en bekijk de beoordelingen van recepten die je van plan bent te maken! De recepten hebben een beoordeling met 1 tot 5 sterren. Je kunt één beoordeling aan elk recept toekennen, maar je kunt je beoordeling altijd later wijzigen.

__ „Mijn Week” verbeterde kalenderweergave.__ Je hebt nu een beter overzicht van de recepten die je van plan bent te maken met de nieuwe versie van de kalender. Deze kalender maakt je leven gemakkelijker door je dagelijkse recepten te tonen in Mijn Week.

Verbeterde sortering en structuur van Collecties. Je kunt nu je receptencollecties sorteren op basis van het feit of je ze hebt gemaakt of opgeslagen, wat betekent dat je je collecties sneller kunt vinden in Mijn Recepten.

Deel je boodschappenlijstjes en persoonlijke collecties. Met de Cookidoo® App kun je eenvoudig de ingrediënten en recepten die je wilt koken met je dierbaren delen. Deze nieuwe deelfunctionaliteit werkt met mobiele apps als WhatsApp, E-mail, iMessage, enz.

In redactionele inhoud zoeken. Naast het zoeken op recepten en collecties kun je nu ook in onze redactionele inhoud zoeken. Het keuzemenu bevat nu „Artikelen” die je onze inspirerende redactionele inhoud tonen.

Zoek in „Mijn recepten”. In de Cookidoo® app kun je nu sneller recepten vinden in alle collecties. Je kunt de lijsten ook chronologisch of alfabetisch rangschikken.

Blijf genieten en haal het meeste uit je Thermomix® met Cookidoo® - een eindeloze bron van inspiratie om je te helpen het juiste recept te vinden!