3 redenen meer om van uw TM5 te houden

Word opnieuw verliefd op uw verbonden TM5 met drie innovatieve upgrades om uw leven eenvoudiger, schoner en veiliger te maken. De Thermomix® is de eerste machine in zijn soort die bij elke update slimmer wordt, met functies die u de nieuwste beschikbare technologie bieden om uw keuken soepel en efficiënt te laten werken.

Kijk nooit meer op tegen het schoonmaken

Met de volgende software-update geniet u van ieders favoriete Reinigingsmodus om uw machine glanzend en nieuw te houden. Met deze intuïtieve modus wordt schoonmaken een eitje want hij voelt hoe vuil de mengbeker is en verwarmt deze dienovereenkomstig om zelfs de moeilijkste ingrediënten, van hardnekkige voorbereidingen, op te lossen. Voeg gewoonweg 1000 g water en een druppel afwasmiddel of 50 g azijn toe, en uw Thermomix® doet de rest.

Vind sneller uw favoriet

Ga nóg sneller naar uw favoriete modus met LongPress Favorite. Met deze handige nieuwe functie creëert u een snelkoppelingslink naar uw favoriete modus die toegankelijk is door de modusknop lang in te drukken. Zo bespaart u waardevolle tijd in de keuken.

Achter slot en grendel

Houd uw keuken onder controle met de One-Touch Instant Lock Mode. Deze modus vergrendelt het scherm als het toestel niet wordt gebruikt, en voorkomt zo ongewenste toegang tijdens het kookproces. Zonder een pincode kunnen geen extra functies worden geselecteerd als het scherm is vergrendeld. Als u de modus voor het eerst gebruikt, wordt u gevraagd om een pincode in te stellen. Thermomix-gebruikers met kinderen thuis zullen deze extra veiligheidsvoorziening bijzonder nuttig vinden.

We zullen deze updates de komende weken op elke TM5 lanceren, mis ze niet! Zorg ervoor dat uw toestel met een Cook-Key is verbonden om de software te downloaden, en geniet van deze fascinerende verbeteringen.

Maak de nieuwste TM5-recepten klaar