Meer informatie over het importeren van recepten

Heeft u de 'Gecreëerde recepten' al uitgeprobeerd? Met onze nieuwste Cookidoo® functie kunt u recepten maken, importeren en wijzigen… En kookt u ze met uw Thermomix® TM6!

Met de functie 'Gecreëerde recepten' kunt u recepten uit Cookidoo® importeren en ze naar uw eigen voorkeuren aanpassen, maar ook uw favorieten importeren uit onze Vorwerk Receptengemeenschap, zodat u al uw bronnen voor maaltijdplanning op één plek hebt. Bekijk onze handleiding voor een stap-voor-stap uitleg over hoe u recepten kunt importeren.

Bekijk de handleiding

1. Importeren uit Cookidoo®

Met een actief Cookidoo®-lidmaatschap, kunt u elk Cookidoo® recept importeren in de 'Gecreëerde recepten'. Let op, niet alle Thermomix® modi worden momenteel ondersteund. Wanneer u een Cookidoo® recept opent, klikt u op “Toevoegen” en selecteert u de optie “Toevoegen aan aangemaakte recepten”. Uw recept is nu opgeslagen en klaar om bewerkt te worden in uw aangemaakte recepten.

2. Importeren uit de Vorwerk Receptengemeenschap

Om u te helpen één digitale bestemming te creëren voor het organiseren van al uw recepten op het web, kunnen recepten van onze Vorwerk Receptengemeenschap ook worden geïmporteerd in Cookidoo®. Wanneer u een recept opent op de Vorwerk Receptengemeenschap, klikt u simpelweg op de nieuwe “voeg toe aan Cookidoo®” knop. Uw recept is nu opgeslagen en klaar om te worden bewerkt in uw aangemaakte recepten.
Houd er rekening mee dat, in tegenstelling tot recepten op het Cookidoo® platform, recepten op de Vorwerk Receptengemeenschap niet worden geleverd met onze Vorwerk succesgarantie. Volg altijd de algemene veiligheidsinstructies en houd het kookproces zorgvuldig in de gaten om letsel te voorkomen.

Zodra uw recepten zijn ingevoerd

Ga naar het gedeelte Ingrediënten en Voorbereiding van uw recept om gestructureerde ingrediënten toe te voegen en Thermomix® instellingen te maken. Begin te profiteren van handiger koken met uw TM6!

Met Cookidoo® haalt u de tijd en het giswerk uit het koken, en wordt het beheren van de maaltijden voor uzelf en uw gezin een fluitje van een cent! Smakelijk koken!

Begin vandaag nog met het importeren van uw favoriete recepten!

Ga naar 'Gecreëerde recepten'