De beste aanbevelingen VOOR U

Wanneer iemand die u kent u een boek of een film aanbeveelt, is dat omdat hij denkt dat u het leuk zou vinden. Hetzelfde gebeurt met Cookidoo®. Het leert uw smaak kennen, weet wat u het meest kookt en beveelt recepten aan op basis van uw voorkeuren. Bekijk dit artikel en ontdek alles over uw aanbevelingen in uw rubriek "Voor u".

WAAR KAN IK RECEPTEN VINDEN DIE SPECIAAL VOOR MIJ BEDOELD ZIJN?
Bekijk het tabblad "Voor u" op de Cookidoo®-pagina "Verkennen". Uw persoonlijke receptaanbevelingen worden dagelijks bijgewerkt om u en uw Thermomix® te inspireren en uw "wat kook ik vandaag" beslissing te vergemakkelijken. Hoe meer u kookt, hoe beter uw aanbevelingen worden! Als u daar niets ziet, controleer dan uw toestemmingsinstellingen zoals hier beschreven.

Lees meer over de "Voor u" ervaring

WAT BEÏNVLOEDT DE RECEPTAANBEVELINGEN DIE U ZIET?

Cookidoo® beveelt inspirerende recepten aan op basis van wat u in het verleden op uw Thermomix® (TM5 of TM6) hebt gekookt. Wij proberen de aanbevelingen zo relevant mogelijk voor u te houden, dus recepten die u onlangs hebt gekookt hebben meer invloed dan recepten die lang geleden zijn gekookt.

Bovendien kunnen de onderwerpen en de selectie van categorieën die u ziet anders zijn dan die van uw vrienden. Beide worden beïnvloed door de Cookidoo® recepten die u in het verleden heeft bereid. Houdt u van zoetigheden en bereidt u deze veel met uw Thermomix®? Dan ziet u waarschijnlijk de categorie "Dessert" bovenaan uw pagina. Of heeft u vaak lekkere recepten nodig die snel te bereiden zijn? Dan ziet u waarschijnlijk onze "Alledaagse" aanbevelingen bovenaan uw pagina. Het hangt ervan af wat u het meest helpt om uw "Wat te koken" beslissing snel en gemakkelijk te maken.

WAT ZIJN DE VERSCHILLEN TUSSEN DE THEMA'S VAN DE AANBEVELINGEN?

De beste keuzes voor u
Vind een persoonlijke selectie in uw favoriete recepttaal uit het volledige assortiment van onze recepten. Alles draait om u en maximaal genieten. In dit thema komen alledaagse recepten niet aan bod, want die hebben hun eigen hoofdstuk.

Alledaagse recepten voor u
Dit zijn "Hou het simpel"-suggesties waardoor u snel eten op tafel kunt zetten met een selectie hoofdgerechten en soepen die in minder dan 60 minuten kunnen worden bereid en waarvoor slechts enkele ingrediënten nodig zijn.

Nu actueel
Dit is een hoofdstuk met recepten die momenteel trendy zijn in uw land. Ze werden geselecteerd uit een verzameling veelgevraagde recepten die de afgelopen dagen bijzonder vaak werden bereid.

Desserts voor u
Een speciale categorie voor zoetekauwen en iedereen die behoefte heeft aan een zoete traktatie om de maaltijd af te ronden! Hier vindt u een selectie van desserts en zoetigheden afgestemd op uw smaak.

Ontdek verborgen juweeltjes
In deze categorie belichten wij recepten die hoog worden gewaardeerd, maar vaak over het hoofd worden gezien. Verwacht minstens een gemiddelde waardering van vier sterren voor deze creatieve recepten, die het verdienen om vaker gegeten te worden. Misschien zit uw volgende eetavontuur er wel tussen!

Vegetarische recepten voor u
In deze categorie draait alles om groenten. Hier vindt u hoofdgerechten zonder vlees - alle recepten in deze categorie zijn vegetarisch.

Vers uit de oven
Ruikt u al het warme, gezellige, huiselijke gevoel dat rechtstreeks uit uw oven komt? Deze aanbevelingen staan in het teken van bakken en bieden lekkere, zoete, hartige bakrecepten.

Bewust koken met minder koolhydraten
De ultieme bestemming voor wie op zoek is naar smaakvolle, verzadigende gerechten zonder koolydratenbom! Deze sectie bevat veel heerlijke recepten, van hoofdgerechten, pasta- en rijstgerechten, soepen, gebak en ontbijtopties, allemaal met minder dan 25 g koolhydraten per portie. Om volop van te genieten terwijl u toch op uw koolhydrateninname let.

Vetarm genieten
Op zoek naar een vetarme levensstijl zonder in te boeten aan smaak? Vetarm genieten stelt recepten voor hoofdgerechten, pasta- en rijstgerechten, soepen, gebak en ontbijtopties voor waarbij minder dan 30% van de calorieën afkomstig is uit vetten.

Slim met minder suiker
Of u nu uw bloedsuikergehalte onder controle wilt houden, of gewoon gezonder wilt eten, dit is uw onderdeel! Van smaakvolle hoofdgerechten tot lekkere pasta- en rijstgerechten, naast overheerlijk gebak en smakelijke ontbijtopties: al deze recepten bevatten minder dan 3 g suiker per portie, en minder dan 20% van de koolhydraten is afkomstig van suiker.

Slimme salades en tussendoortjes
Hier vindt u gezonde tussendoortjes, hapjes, voorgerechten, salades en drankjes die u gemakkelijk zelf kunt maken. Perfect om iets nieuws toe te voegen aan uw maaltijd of als hoofdattractie te serveren.

Wij streven ernaar u de beste aanbevelingen te geven volgens uw voorkeuren en werken voortdurend aan de verbetering van onze suggesties. Dit betekent ook dat wij nieuwe thema's toevoegen aan de reeks die u hierboven ziet. Blijf dus op de hoogte en volg de nieuwe ontwikkelingen!