De beste aanbevelingen VOOR U

Wanneer iemand die u kent u een boek of een film aanbeveelt, is dat omdat hij denkt dat u het leuk zou vinden. Hetzelfde gebeurt met Cookidoo®. Het leert uw smaak kennen, weet wat u het meest kookt en beveelt recepten aan op basis van uw voorkeuren. Bekijk dit artikel en ontdek alles over uw aanbevelingen in uw rubriek "Voor u".

WAAR KAN IK RECEPTEN VINDEN DIE SPECIAAL VOOR MIJ BEDOELD ZIJN?
Bekijk het tabblad "Voor u" op de Cookidoo®-pagina "Verkennen". Uw persoonlijke receptaanbevelingen worden dagelijks bijgewerkt om u en uw Thermomix® te inspireren en uw "wat kook ik vandaag" beslissing te vergemakkelijken. Hoe meer u kookt, hoe beter uw aanbevelingen worden! Als u daar niets ziet, controleer dan uw toestemmingsinstellingen zoals hier beschreven.

Lees meer over de "Voor u" ervaring

WAT BEÏNVLOEDT DE RECEPTAANBEVELINGEN DIE U ZIET?

Cookidoo® beveelt inspirerende recepten aan op basis van wat u in het verleden op uw Thermomix® (TM5 of TM6) hebt gekookt. Wij proberen de aanbevelingen zo relevant mogelijk voor u te houden, dus recepten die u onlangs hebt gekookt hebben meer invloed dan recepten die lang geleden zijn gekookt.

Bovendien kunnen de onderwerpen en de selectie van categorieën die u ziet anders zijn dan die van uw vrienden. Beide worden beïnvloed door de Cookidoo® recepten die u in het verleden heeft bereid. Houdt u van zoetigheden en bereidt u deze veel met uw Thermomix®? Dan ziet u waarschijnlijk de categorie "Dessert" bovenaan uw pagina. Of heeft u vaak lekkere recepten nodig die snel te bereiden zijn? Dan ziet u waarschijnlijk onze "Alledaagse" aanbevelingen bovenaan uw pagina. Het hangt ervan af wat u het meest helpt om uw "Wat te koken" beslissing snel en gemakkelijk te maken.

WAT ZIJN DE VERSCHILLEN TUSSEN DE THEMA'S VAN DE AANBEVELINGEN?

De beste keuzes voor u
Vind een persoonlijke selectie voor u in uw meest gekookte recepttaal uit het volledige assortiment van onze recepten. Het gaat om maximaal genot en om u. Wij sluiten alledaagse recepten uit van dit onderwerp omdat dit een eigen streep heeft.

Alledaagse recepten voor u
Dit zijn suggesties voor "Hou het simpel" en breng snel eten op tafel door een selectie hoofdgerechten en soepen aan te bieden die in minder dan 60 minuten kunnen worden bereid en waarvoor slechts enkele ingrediënten nodig zijn.

Nu actueel
Dit is een lijst met recepten die momenteel trendy zijn in uw land. Ze zijn geselecteerd uit een verzameling gewilde recepten die de afgelopen dagen bijzonder vaak zijn bereid.

Voorafjes voor u
Op zoek naar een voorgerecht of salade die bij uw smaak past? Hier vindt u een selectie van recepten. Perfect om iets fris aan uw maaltijd toe te voegen of het kan zelfs de hoofdattractie zijn.

Desserts voor u
Een speciale categorie voor uw zoetekauwen en voor iedereen die behoefte heeft aan een zoete traktatie om de maaltijd af te ronden! Hier vindt u een selectie van desserts en zoetigheden naar uw smaak.

Ontdek verborgen juweeltjes
In deze categorie belichten wij recepten die hoog worden gewaardeerd, maar vaak over het hoofd worden gezien. Verwacht minstens een gemiddelde waardering van vier sterren voor deze creatieve recepten, die het verdienen om vaker gegeten te worden. Misschien zit uw volgende eetavontuur er wel tussen!

Vegetarische recepten voor u
In deze categorie draait alles om groenten. Hier vindt u hoofdgerechten zonder vlees - alle recepten in deze categorie zijn vegetarisch.

Vers uit de oven
Ruikt u al het warme, gezellige, huiselijke gevoel dat rechtstreeks uit uw oven komt? Deze aanbevelingen staan in het teken van bakken en bieden lekkere, zoete, hartige bakrecepten.

Wij streven ernaar u de beste aanbevelingen naar uw smaak te geven en werken voortdurend aan de verbetering van onze suggesties. Dit betekent ook dat wij nieuwe thema's toevoegen aan de pool die u hierboven ziet. Blijf dus op de hoogte van de volgende ontwikkelingen!

Blijf op de hoogte!