Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
of 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1241 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Pâté en croûte
7hod. 45min
Pâté de Pâques
2 Std.
Camembert aux fruits secs façon nougat
40 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20 min
Foie gras de canard
72h
Pâté de campagne
48 godz.
Terrine bressane
24h