Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de lapin, désossé et détaillé en dés (1 lapin env.)
- 600 g de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- le zeste d'un citron jaune, non traité
- 8 brins de persil plat frais, équeutés
- 5 brins de cerfeuil, équeutés
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 15 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 g de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 2 feuilles de laurier frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 579 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de poisson
1h
Sauce à l'oseille
25 min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1h
Céleri rémoulade
10min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 Std. 30 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Pâté de campagne
48 godz.
Terrine de poulet à l'estragon
24 godz.
Sauce gribiche
15min
Pâté de lapin
2h 35 min
Rognons de veau sauce madère
20min