Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 20 g d'huile de tournesol
- 300 g de foies de volaille, nettoyés et coupés en morceaux
- 50 g de vin blanc sec
- 50 g de porto rouge
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre, pour la terrine
- 6 tranches de pain de campagne
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 848 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de poisson
1h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine de poulet aux pistaches
1小时 15 分钟
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Rillettes de porc tradition
12h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13h 15min
Pâté de campagne
48 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24 godz.
Sauce gribiche
15min
Rillettes de truite
3 Std. 30 Min