Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de beurre demi-sel, ramolli et coupé en morceaux
- 250 g de foies de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de cognac
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées, hachées grossièrement au couteau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 778 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 16.4 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Délice de foies au riesling
2h 50min
Terrine bressane
24h
Rillettes de poulet
6h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Pâté en croûte
7u. 45min
Terrine de campagne
4j 30 mnt
Galantine de poulet, sauce au yaourt et à l'aneth
3 godz. 25 min
Pâté de campagne
48h
Pâté de campagne au foie gras
48h
Rillettes de lapin
12 Std.