Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de foie gras de canard cru, détaillé en 8 escalopes
- 40 g de porto
- 3 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'échalotes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 bouquet de persil frais
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 - 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 1000 g d'un mélange de viandes hachées, mi-porc mi-bœuf ou mi-porc mi-veau
- 2 feuilles de laurier frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1330 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 23.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Terrine de canard
24h
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15 min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Terrine de campagne
4h 30min
Rillettes de canard
2h 30min
Sauce chasseur
35min
Gratinée aux oignons
50min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Pâté de lapin
2h 35min
Sauce gribiche
15min