Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'eau
- 10 œufs de caille
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches, ciselées (cerfeuil, basilic, ciboulette...)
-
20
tranches de poivron rouge, type del piquillo au naturel, coupées en fines lamelles
of 20 tranches de poivron rouge, coupées en fines lamelles - le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 274 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 Min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2j 35 mnt
Mises en bouche aux saveurs marines
30min
Galantine de poulet au foie gras
48h
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13h 15min
Œufs de caille en meurette
55 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 Min
Foie gras de canard
72h