Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de foie gras de canard cru
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et une grande quantité d'eau froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3576 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 88 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gougères
40 min
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Beurre d'escargot
10 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Opéra de foie gras
24 Std.
Tuiles aux amandes
25min
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Iles flottantes
1h
Délice de foies au riesling
2sa 50 dk
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Cannelés
13h 45min