Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 1000 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 400 g cerveja preta
- 10 g molho inglês
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
Massa
- 50 g amêndoa s/ pele
- 220 g manteiga
- 3 ovos
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 200 g chalota
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 10 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
-
1
c. chá de caldo de carne
of 1 cubo caldo de carne - 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1 godz.
Empada de galinha
2 Std.
Tarte fechada de novilho
13 Std. 30 Min
Empadas de camarão
50 min
Empanada de carne e azeitonas
1 godz.
Empada de frango mediterrânica
50 min
Empada de Páscoa
5h 20min
Empada de coelho
2 Std.
Empada folhada de carne
1 godz. 45 min
Empada de caça
48 Std.
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Empadas de carne de porco
2h 5min