Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 60 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 45 g pora, tylko białej części, pokrojonej na kawałki
- 80 g selera naciowego, pokrojonego na kawałki
- 65 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 100 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 20 g masła
- 130 g białej kapusty, pokrojonej na kawałki
- 45 g czerwonej papryki, pokrojonej na kawałki
- 180 g cukinii, pokrojonej na kawałki
- 220 g podudzi z kurczaka, ze skórą (ok. 2 szt.)
- 1000 g wody
- 2 łyżeczki soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki kurkumy, mielonej
- ½ łyżeczki cząbru, suszonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 471 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Zupa z soczewicy z kiełbasą
8h 10 min
Kapuśniak
50min
Kartoflanka
55min
Krupnik
40min
Zupa minestrone z piersią z indyka i pesto ziołowym
50min
Barszcz ukraiński
1h 35min
Zupa fasolowa z pulpecikami
50min
Zupa caldo verde
45min
Zupa minestrone
45min
Zupa z jarmużem i indykiem
50min
Gulasz ziemniaczany
1h 10min
Zupa z kukurydzy z kurczakiem
50min