Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki
- 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 20 g oliwy z oliwek
-
350
g brukselki, świeżej
of 350 g brukselki, mrożonej, uprzednio rozmrożonej - 500 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 łyżeczka cukru
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 984 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pikantna zupa krem z brukselki
40 Min
Zupa chrzanowa z jajkiem przepiórczym
50 Min
Chowder z kukurydzą
45 Min
Zupa z papryki i parmezanu
20min
Zupa krem z brukselki z soczewicą
40 Min
Zupa z kopru włoskiego i sera
20min
Zupa serowo-kalafiorowa
30 Min
Zupa krem ze szpinaku
40 Min
Zupa krem z pieczarek
20min
Zupa krem ziemniaczano-szpinakowa, wytrawny flan jajeczny
45 Min
Krem z młodej kalarepy z olejem koperkowym
50 Min
Zupa z kalarepy
1 Std.