Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g fasoli, suchej, Kidney
- 800 g wody
- 250 g zielonej soczewicy, suszonej
- 250 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 10 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 400 g krojonych pomidorów, z puszki
- 1 łyżeczka kminu rzymskiego, mielonego
- 1 łyżeczka kurkumy, suszonej, mielonej
- 1 łyżeczka przyprawy garam masala
- 1 łyżeczka kolendry, mielonej
- ½ łyżeczki chili, suszonego, mielonego
- 2 łyżeczki soli
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
- 250 g jogurtu naturalnego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1404 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kokosowy dhal z soczewicy
20 min
Dahl z mleczkiem kokosowym i szpinakiem
55 min
Curry z bakłażana, szpinaku i soczewicy
25min
Curry z serem paneer
5h
Dal z soczewicy z mlekiem kokosowym
45 min
Curry rogan josh z ciecierzycą i pomidorami
30 min
Dal makhani z soczewicy
50 min
Curry z soczewicą (dal)
40 min
Chana masala
35 min
Warzywne curry z mleczkiem kokosowym
50 min
Ragout z soczewicą i burakami
2h 10 min
Indyjski ser ze szpinakiem (Palak Paneer)
45 min