Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
of 1 bustina di lievito di birra disidratato, previsto da prontuario - 250 g di farina di riso, prevista da prontuario
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 pizzichi di sale grosso
- 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati, tritati grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 68.5 g
- Vetten
- 9.1 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 godz. 40 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Piadina (senza glutine)
1h 20 min
Pane arabo (senza glutine)
1 godz. 35 min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10 min
Crostini multigusto (senza glutine)
1h 20 min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 godz. 50 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Besciamella (senza glutine)
15 Min