Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base cheesecake
- 20 g di burro
-
40
g di biscotti, tipo digestive
of 40 g di biscotti - 20 g di frutta secca mista (noci, nocciole, pistacchi, mandorle)
-
20
g di zucchero grezzo
of 20 g di miele
Crema a base di formaggio
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di panna (35% di grassi)
- 60 g di zucchero
-
1 ½
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
of 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 400 g di acqua
Copertura
- 200 g di frutti rossi misti freschi o congelati
- 40 g di zucchero
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Mini cheesecake
4 Std. 15 Min
Panna cotta
6h 30min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15 min.
Tiramisù yogurt greco e frutti di bosco
2 Std.
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 Min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 Std. 30 Min
Panna cotta (per 2 persone)
5 Std. 30 Min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9 Std.
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min