![Pesto alla genovese (vegan) Pesto alla genovese (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A84C97BB-F426-49D2-89C0-CE4D51DA114C/Derivates/A5E989EE-8E12-41B1-BB46-7E0C8C7495DF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di tofu naturale a pezzi
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 7615 kJ / 1820 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 190 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera (vegan)
15min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1h 30min
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Budino mela e carruba (senza zucchero)
3小时 40 分钟
Panna (vegan)
10min
Pan di Spagna (vegan)
50min
Maionese vegana
15min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 Std.
Besciamella (vegan)
15min
Pesto di mandorle
10min
Maionese (vegan)
10min