Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina di cereali + q.b.
-
25
g di lievito di birra fresco
of 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 330 g acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di sale grosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crackers multicereali
3 Std.
Pizza alla farina di farro
2sa 10 dk
Focaccia di ceci saporita
3 Std.
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Schiacciata integrale ai pomodori
45 dk
Focaccia alla farina di farro
2sa 30 dk
Focaccia al rosmarino
2sa 30 dk
Pane ai cereali con i semi
3sa 10 dk
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.