Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 250 g de agua para el vapor
- 1000 g de mejillones limpios y aclarados con agua templada
- 150 g de cebolla
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 hojas de laurel secas
- 2 - 4 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 50 g de vino blanco
- 1 cucharada de maicena
Bechamel
- 50 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de harina de repostería
- 500 g de leche entera
- ½ cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 4 pellizcos de nuez moscada molida
Rebozado y fritura
- 3 huevos batidos
- 100 g de pan rallado
- 300 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 3.04 g
- Koolhydraten
- 5.51 g
- Vetten
- 6.82 g
- Vezels
- 0.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Croquetas de mejillones
9h 10min
Croquetas de gambas
9h 10min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1j 10 menit
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Croquetas de pollo y jamón
6h 40 min
Pastel de cabracho
2h 50min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Cangrejos de río en salsa
30min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12h 40min