Apparaten en Accessoires
Mousse au chocolat
Voorbereiding 20min
Totaal 4u.
8 portions
Ingrediënten
-
5 œufs séparés
-
1 pincée de sel
-
250 - 300 g de crème entière, froide
-
250 g de chocolat noir extrafin 50% de cacao en morceaux (2 cm)
-
80 g de beurre mou, en morceaux (3 cm)
-
40 g de sucre40 g de sucre vanillé, maison
-
baies fraîches variées (optioneel) pour garnir
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
96.3 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
1879.7 kJ /
449.3 kcal
Vetten
37.7 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
21.9 g
Koolhydraten
20.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisiner comme jamais.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Rösti style Papet Vaudois
50min
Tarte Tatin
Geen beoordelingen
Hamburgers végétaliens
1u.
Tarte aux fruits
Geen beoordelingen
Pancakes classiques
50min
Sauce moutarde
5min
Lasagnes traditionnelles
Geen beoordelingen
Tournedos Café de Paris
1u. 30min
Gratin de macaronis des Alpes
1u. 15min
Muffins au chocolat avec le Nester
Geen beoordelingen
Brownies aux noix
50min
Velouté courge-coco
45min