Apparaten en Accessoires
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
703.5 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
927.8 kJ /
221.8 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
21.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Let's Spiralize
25 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Allergen Free Overnight Oats
8 godz.
Zoodles with Bolognese Sauce
40 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 godz. 30 min
High protein brownies
20 min
French Toast
Brak ocen
Vegan Bolognese
50 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
French Omelet for Two
30 min