Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse al liquore
- 4 fogli di gelatina
- 350 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di liquore all'uovo (Vov)
- 80 g di mascarpone
- 20 g di zucchero
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Base croccante
- 40 g di frutta secca mista sgusciata
- 50 g di zucchero
- 60 g di burro
- 2 uova
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 50 g di farina
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Mousse al caffè
- 130 g di latte
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 7 g di caffè istantaneo
- 2 tuorli
- 40 g di zucchero
- 15 g di burro
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 180 g di mascarpone
Terminare la preparazione
-
100
g di confettura di mirtilli
of 100 g di cioccolato fondente fuso
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2011.1 kJ / 480.7 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 36.6 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 205.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al forno con tagliatelle di zucchine
Geen beoordelingen
Biscotti pupazzo di neve
2 Std.
Praline con liquore alla mandorla
1 Std.
Cheesecake al melone
5 godz. 30 min
Glassa al burro
10 Min
Zuppa di pollo e orzo
Geen beoordelingen
Crema al limone con orecchie di biscotto
40 Min
Fonduta di zucca con gamberi insaporiti
1 Std.
Cremoso al cioccolato e banana
10 Std. 30 Min
Cheesecake alle ciliegie
4 Std. 30 Min
Tartine con gelatina
2 Std. 30 Min
Punch di Natale analcolico
15 Min