Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 795 g gigot d'agneau désossé semi-désossé
- 4 - 5 brins de romarin frais
- 1 ½ c. à thé de sel, divisé
- 1 c. à thé poivre noir moulu, divisé
- 38 g d'eau, divisé
- 795 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), petits ou coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 30 g de romarin frais, feuilles seulement
- ½ c. à thé de paprika fumé moulu
- 15 g de miel
- 30 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2766.4 kJ / 661.2 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1011.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake aux speculoos
1 Std.
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6 Std. 40 Min
Crème pâtissière japonaise
Geen beoordelingen
Salade spiralée avec bavette de bœuf
35min
Salade grecque avec poulet à la vapeur (TM6)
1sa 10 dk
Bouchées d'agneau épicées à la turque
1 Std. 30 Min
İzmir Köfte - Boulettes de viande d'Izmir
1 Std. 5 Min
Soupe de pommes de terre au curry
35min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 Std. 15 Min
Mille-feuille chocolat-caramel
Geen beoordelingen
Frappuccino
5 dk
Cocktail Bellini
5 dk