Entrecote med svampe risotto

Entrecote med svampe risotto

Geen beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
2 portioner

Ingrediënten

  • entrecote
    2
  • olivenolie
  • parmesanost skåret i stykker (3 cm)
    20 g
  • skalotteløg (ca. 30 g)
    ½
  • smør
    30 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    10 g
  • brune champignoner
    125 g
  • risottoris (f.eks. Carnaroli, Arborio) 14-15 minutters kogetid
    160 g
  • hvidvin, tør
    30 g
  • vand
    410 g
  • bouillonterning (0,5l) kød eller grøntsager
    ½
    ½ tsk bouillon, kød eller grøntsager
  • salt
    ½ tsk

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 882 mg
Eiwitten 76 g
Calorieën 4106 kJ / 981 kcal
Vetten 41 g
Vezels 21.9 g
Verzadigd vet 17 g
Koolhydraten 69 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen