Sprøde svineslag med varm rissalat

Sprøde svineslag med varm rissalat

Geen beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
4 portion

Ingrediënten

  • svineslags kød, uden skind
    750 g
  • sennep
    50 g
  • salt
    6 - 7 knivspids
  • sort peber, stødt
    2 - 3 knivspids
  • persille, frisk kun blade
    15 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    85 g
  • kapers drænet
    60 g
  • citronsaft, friskpresset
    60 g
  • vand
    1000 g
  • langkornede hvide ris
    260 g
  • gulerod skåret i halvmåner (1 cm)
    300 g
  • rød peberfrugt skåret i stykker (2 cm)
    150 g
  • gul peberfrugt skåret i stykker (2 cm)
    150 g
  • courgette skåret i stykker (2 cm)
    400 g
  • fed hvidløg
    2
  • honning
    150 g
  • shoyu, soyasauce
    3 spsk
    3 spsk soyasauce

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 2133.1 mg
Eiwitten 27.1 g
Calorieën 6715 kJ / 1605 kcal
Vetten 121.8 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 39.7 g
Koolhydraten 101.8 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen