Apparaten en Accessoires
Sprøde svineslag med varm rissalat
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
4 portion
Ingrediënten
-
svineslags kød, uden skind750 g
-
sennep50 g
-
salt6 - 7 knivspids
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspids
-
persille, frisk kun blade15 g
-
ekstra jomfruolivenolie85 g
-
kapers drænet60 g
-
citronsaft, friskpresset60 g
-
vand1000 g
-
langkornede hvide ris260 g
-
gulerod skåret i halvmåner (1 cm)300 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker (2 cm)150 g
-
gul peberfrugt skåret i stykker (2 cm)150 g
-
courgette skåret i stykker (2 cm)400 g
-
fed hvidløg2
-
honning150 g
-
3 spsk soyasauceshoyu, soyasauce3 spsk
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
2133.1 mg
Eiwitten
27.1 g
Calorieën
6715 kJ /
1605 kcal
Vetten
121.8 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
39.7 g
Koolhydraten
101.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mad i Air-fryer
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min
Piri Piri kylling med salat
Geen beoordelingen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Geen beoordelingen
Provencalsk kylling
Geen beoordelingen
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Geen beoordelingen
Oksekødskofta med feta
Geen beoordelingen
Kaloriefattig lasagne
Geen beoordelingen
Bahn mi med kylling
Geen beoordelingen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Geen beoordelingen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Geen beoordelingen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Geen beoordelingen