Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Icing
- 9 oz granulated sugar
- 1 ½ oz heavy whipping cream
- 6 oz white chocolate, for cooking, small pieces or callets
- 1 ½ oz unsalted butter, cut in pieces, room temperature
- 3 ½ oz mascarpone
Whipped Cream
- 14 oz heavy whipping cream, chilled
- ½ oz stabilizer for whipping cream
Cake and Decoration
- 9 oz unsalted butter, cut into pieces, room temperature, plus extra to grease
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz granulated sugar
- 3 ½ oz brown sugar
- 1 ½ tsp pure vanilla extract
- 6 large eggs
- 7 oz whole milk
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp salt
- 17 ½ oz fresh mixed fruit, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2378.1 kJ / 568.4 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 20.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 104 mg