Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Icing
- 9 oz granulated sugar
- 1 ½ oz heavy whipping cream
- 6 oz white chocolate, for cooking, small pieces or callets
- 1 ½ oz unsalted butter, cut in pieces, room temperature
- 3 ½ oz mascarpone
Whipped Cream
- 14 oz heavy whipping cream, chilled
- ½ oz stabilizer for whipping cream
Cake and Decoration
- 9 oz unsalted butter, cut into pieces, room temperature, plus extra to grease
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz granulated sugar
- 3 ½ oz brown sugar
- 1 ½ tsp pure vanilla extract
- 6 large eggs
- 7 oz whole milk
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp salt
- 17 ½ oz fresh mixed fruit, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2378.1 kJ / 568.4 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 20.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 104 mg
Alternatieve recepten
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5min
Mint Chocolate Chip Cookie
50 Min
Chocolate Pudding
1h 20min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Slow Cooked Corn
40 min
Waffles
25 min
Gingerbread Mousse Phyllo Cups
1h
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Gooey Hot Chocolate Cookie
2h 40min
Musubi a Hawaiian Snack
30 min
Hot Cocoa Bundt Cake
2 Std.
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 Std.