Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'abricots séchés, dénoyautés, coupés en deux
- 20 g de gingembre, frais, épluché, coupé en fines lamelles
- 5 - 6 gousses d'ail, coupées en deux, selon les goûts
- 300 g de vinaigre de cidre
- 200 g d'eau et un peu plus pour le plat à gratin
- 150 g de sucre
- 1 c. à café de graines de moutarde
- 1 c. à café de thym, séché
- 1 c. à soupe de canneberges déshydratées
- 1 ½ c. à café de sel
- ¼ de c. à café cannelle, moulue
- 750 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps), épluchée, épépinée (voir conseil)
- Voeding
- per 8 bocaux
- Calorieën
- 4831 kJ / 1157 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 243 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce à l’ail
15min
Gâteau au yogourt
1h 40min
Mousse au mocca rapide
5 menit
Pain accordéon aux herbes
1 Std. 20 Min
Rouleaux impériaux (nems)
30min
Vermicelles
3h 15min
Pain tessinois
1h 50min
Tresse bernoise
1h 45min
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Velouté de tomates et de courges
25min
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1h
Focaccia au romarin
2h 30min