Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de rhum (optioneel)
- 30 g de raisins secs (optioneel)
- 650 g de pommes, pelées, épépinées et coupées en morceaux (4 cm)
- 1 - 2 c. à soupe d'amandes effilées
- 40 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 40 g de sucre
- ½ c. à café cannelle, moulue
- 1 pointe de couteau de clous de girofle, moulus
- 1 pointe de couteau de poivre de la Jamaïque moulu
- 1 pointe de couteau gousse de vanille en poudre
- 1 pointe de couteau cardamome, en poudre
- eau pour le plat à gratin
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 610.2 kJ / 145.9 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon au citron et à la câpre avec courge en rubans
Geen beoordelingen
Carac rouge
19 Std. 30 Min
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.
Eton mess à la mangue et au citron vert
15 min
Mille-feuilles
2h 25min
Curry de crevettes à la citronnelle
35min
Brochettes de gambas croustillantes, sauce à la mangue
30 min
Mousse fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Tartare de dorade à la mangue
10 min
Cupcakes rouge
1 Std.
Cupcake aux myrtilles
1u. 55min