Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g água
-
15
g fermento biológico fresco esfarelado
of 1 c. chá de fermento biológico seco - q.b. óleo, para untar
- 500 g farinha de trigo, mais q.b para polvilhar a superfície
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g água quente
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2606.3 kJ / 622.9 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 129.2 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1174.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa de focaccia e pizza
1h
Sanduíches de legumes espiralizados - TM5
Geen beoordelingen
Pavê de morango
2 Std. 45 Min
Bolo de rolo
40 Min
Feijão tropeiro
13u. 15min
Chipa
30min
Leite condensado
15min
Batata recheada
1h 50 min
Garoupa com molho e banana da terra
1h 35min
Torta capixaba
1h 30min
Limonada
5min
Farinha de rosca grossa
5min