Massa de pizza napoletana

Massa de pizza napoletana

4.0 4 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 24u.
3 porções

Ingrediënten

  • farinha de trigo 00
    500 g
  • água gelada
    250 g
  • cubos de gelo
    60 g
  • azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar
    15 g
  • sal
    12 g
  • fermento biológico seco
    2 g
    6 g fermento biológico fresco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 3 porções

Natrium 4674.7 mg
Eiwitten 52.3 g
Calorieën 8196.9 kJ / 1959.1 kcal
Vetten 20 g
Vezels 14 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 382.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...