Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g água
-
10
g fermento biológico fresco, esfarelado
of 1 c. chá de fermento biológico seco (4 g) - óleo, para untar
- 500 g farinha de trigo, mais q.b. para polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 2531 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Massa de pizza napoletana
Ninguna valoración
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1h
Brioche de parmesão
1h 45 min
Pão de forma
1h 35min
Sorvete de flocos
4 godz. 25 min
Pirulitos
40 min
Limonada
5 min
Focaccia com cebola
2u.
Pão de forma
3 Std.
Filé mignon suíno com molho mostarda
30min
Trança
2 Std. 20 Min
Baguetes
15 Std.