Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g água
-
10
g fermento biológico fresco, esfarelado
of 1 c. chá de fermento biológico seco (4 g) - óleo, para untar
- 500 g farinha de trigo, mais q.b. para polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 2531 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 122 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Massa de focaccia e pizza
1h
Risoto ao limone com abobrinhas no vapor
25 min
Pizza calabresa
27h
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1h
Molho gastric de frutas vermelhas
Geen beoordelingen
Curau de milho verde
30 min
Cheesecake (assado)
7h 20min
Pão pitta
2h
Focaccia com cebola
2h
Molho de baunilha (crème anglaise)
10 min
Caldo de carne
45 min
Açúcar de confeiteiro
5 min