Kung Pao-kylling

Kung Pao-kylling

Geen beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
2 portioner

Ingrediënten

  • kyllingelår, uden skind og ben skåret i kvarte (4-5 cm stykker)
    500 g
  • soyasauce, light
    15 g
  • risvin, shaoxing (Shaoxing vin - se tips)
    10 g
  • sort riseddike (se tips)
    5 g
  • vand
    30 g
  • sukker
    5 g
  • soyasauce, mørk
    10 g
  • Sichuan peberkorn
    ⅛ tsk
  • olie
    20 g
  • fed hvidløg
    1
  • ingefær skrællet
    20 g
  • chili, tørret udsået
    3 - 5
  • peanuts, usaltede ristede
    30 g
  • forårsløg trimmet og skåret i stykker (4 cm)
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 portioner

Natrium 1804 mg
Eiwitten 103 g
Calorieën 4244 kJ / 1011 kcal
Vetten 61 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 13 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen