Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 900 g di controfiletto di manzo (1 pezzo, spessore minimo 3 cm)
- 1 - 2 cucchiaini di sale a piacere
- 1 - 2 cucchiaini di pepe nero macinato fresco a piacere
- di olio di oliva per il rivestimento
Mojo Verde
- 6 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di coriandolo fresco, foglie e steli, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, foglie e steli, in pezzi (3 cm)
- 1 cucchiaio di origano, secco
- 90 g di olio di oliva
- 30 g di aceto di vino rosso
- 150 - 200 g di peperone verde, a pezzi grossolani, a piacere
- ½ cucchiaino di peperoncino rosso, secco, macinato (optioneel)
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
Roast beef e patate novelle
- 500 g di acqua
- 800 g di patate novelle
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2886 kJ / 689 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 2695 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spuma ai mirtilli
10min
Base per pizza
49h 30 min.
Orata con pesto allo zenzero
25 min
Triplo dessert di frutta
10min
Lava cake al cioccolato con gelato al caffè
10 Std.
Succo di frutta
10min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1sa 30 dk
Panna acida
Keine Bewertungen
Crema al sidro dolce
Keine Bewertungen
Penne alla puttanesca
35 min
Gelato veloce alle ciliegie
20 min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto
15 min